Ανακαινίστε το σπίτι σας!

Τα τελευταία χρόνια η οικονομική κρίση και η μείωση της ρευστότητας των νοικοκυριών έχει αναδείξει τα ωφέλη της ανακαίνισης. Οι τράπεζες δύσκολα εκταμιεύουν τα υψηλά ποσά που απαιτούνται για την αγορά κάποιου καινούργιου ακίνητου, με αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις η επιλογή για ανακαίνιση να είναι η πλέον σύμφορη λύση.

Μια ανακαίνιση μπορεί να αφορά ένα μικρό μέρος του ακινήτου, ή να είναι ολοκληρωτική με σαρωτικές επεμβάσεις σε ολόκληρο το σπίτι κάνοντάς το να μοιάζει με καινούργιο. Σε κάθε περίπτωση η ανακαίνιση στοχεύει στο να κάνει το σπίτι σας να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας με κόστος σημαντικά μικρότερο από την αγορά καινούργιας κατοικίας.

Ελλειψη μόνωσης, υγρασία, ξεφλουδισμένα χρώματα στους τοίχους, παλιά κουφώματα, φθαρμένα δάπεδα και κακή διαρρύθμιση χώρων είναι μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα παλαιό ακίνητο που χρήζει ανακαίνισης. Αλλες φορές οι επεμβάσεις είναι μικρότερες και αφορούν μόνο την αντιμετώπιση της υγρασίας και το βάψιμο του σπιτιού

Ακόμη κι αν το ακίνητό σας είναι καινούργιο, το βάψιμο και μόνο των τοίχων θα ανανεώσει το σπίτι και τη διάθεσή σας.

Mπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση που ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες σας, όσο και στο πορτοφόλι σας. Συζητήστε μαζί μας το τι θέλετε και θα σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένη μελέτη εργασιών, με συγκεκριμένο κόστος και σαφές χρονοδιάγραμμα. 

Σαλόνι

Σαλόνι

Ταράτσα

Ταράτσα

Μπάνιο

Μπάνιο

Είσοδος

Είσοδος

WC

WC

Μπαλκόνι

Μπαλκόνι

Τζάκι

Τζάκι

Σαλόνι

Σαλόνι

Καταχωρήθηκε στο ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Εκτύπωση Email

vapsimo.gr

Ελαιοχρωματισμοί - Ανακαινίσεις - Μονώσεις

Καλέστε μας για δωρεάν προσφορά

697 279 4239

  • Ελαιοχρωματισμοί