Πατητή τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια εξειδικευμένη τεχνοτροπία, με ρίζες στη λεκάνη της Μεσογείου. Εφαρμόζεται εδώ και πολλές δεκαετίες στη χώρα μας, ιδιαίτερα στις Κυκλάδες, όμως τα ασύγκριτα χαρακτηριστικά της έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια ολόκληρο τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό με βάση το τσιμέντο, που διαθέτει εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Οι προσμίξεις του τσιμέντου με χρώματα και βερνίκια την καθιστούν πλέον ιδανική για εφαρμογή σε κάθε εσωτερικό χώρο, με εντυπωσιακά αισθητικά αποτελέσματα.

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι 100% αδιάβροχο υλικό, με μοναδική υφή, ενώ τα "νερά" που δημιουργούνται μετά την εφαρμογή της δίνουν εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλη για εφαρμογή σε κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Είναι ιδανική για χρήση σε μπάνια, δάπεδα, σκάλες, ενώ το πλεονέκτημά της να εφαρμόζεται απευθείας πάνω από παλιά υλικά (π.χ. μωσαϊκά και πλακάκια) την καθιστούν εξαιρετική επιλογή για οικονομικές ανακαινίσεις.

Η εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας απαιτεί εξειδικευμένους τεχνικούς με εμπειρία. Εμείς στη vapsimo.gr έχουμε εφαρμόσει πατητή τσιμεντοκονία σε δεκάδες καταστήματα και σπίτια, πάντοτε με το ίδιο υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα. 

Καταχωρήθηκε στο ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Εκτύπωση Email

Βάψιμο με οικολογικά χρώματα

eco margarita

Οικολογικά χρώματα

Το βάψιμο σπιτιών με οικολογικά χρώματα κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό στις προτιμήσεις τα τελευταία χρόνια. Τι είναι όμως τα οικολογικά χρώματα; Ποιες είναι οι βασικές τους ιδιότητες;

Οικολογικά είναι τα χρώματα που σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, από την εξόρυξη των πρώτων υλών μέχρι και την εφαρμογή τους, ρυπαίνουν ελάχιστα το περιβάλλον.

Για να χαρατηριστεί ένα χρώμα ως οικολογικό, πρέπει να πιστοποιηθεί από εγκεκριμένο εργαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης και να πάρει το χαρακτηριστικό σήμα της "Μαργαρίτας". Ο έλεγχος για το αν πληρούνται τα κριτήρια επαναλαμβάνεται κάθε πενταετία.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των οικολογικών χρωμάτων είναι:

- Χαμηλά ποσοστά οργανικών πτητικών διαλυτών.
- Δεν περιέχουν βαρέα μέταλλα και τοξικές ουσίες για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
- Ρυπαίνουν ελάχιστα το περιβάλλον σε όλο τον κύκλο ζωής τους.
- Ελέγχονται από πιστοποιημένα εργαστήρια.
- Υψηλή καλυπτικότητα και απόδοση.
- Εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

Καταχωρήθηκε στο ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Εκτύπωση Email

Γνωρίστε τις τεχνοτροπίες

  • Texnotr Fp

Πατητή Τσιμεντοκονία

Η πιο "φρέσκια" τάση στη διακόσμηση είναι η πατητή τσιμεντοκονία, μια τεχνική με παράδοση που χάνεται στο χρόνο. Το μικρό πάχος στρώσης, η ανάμιξη με βερνίκια και χρώματα που της δίνουν εξαιρετική πρόσφυση, ελαστικότητα και αδιαβροχοποίηση την καθιστούν ιδανική για πλήθος χρήσεων.

La Casa Dei Sogni

Η τεχνοτροπία La Casa Dei Sogni αποδίδει την εικόνα παλιού και φθαρμένου από τη χρήση τοίχου, αποτελώντας πολύτιμη επιλογή για κάθε διακόσμηση.

Neve

Το χρώμα Neve χρησιμοποιείται για εντυπωσιακά διακοσμητικά αποτελέσματα. Εχει ασημί πέρλα που αντιδρά με το φωτισμό και αποδίδει εντυπωσιακές ανακλάσεις.

Spatula Stuhhi

Η τεχνοτροπία Spatula Stuhhi ανήκει στις κλασικές αξίες και έχει ως βάση τον ασβέστη. Περιέχει μάρμαρο και ορυκτά στοιχεία για να αποδίδει λάμψεις και αντοχή στον τοίχο.

Colore e Oro

Εάν θέλετε να αποδώσετε στον τοίχο μια εντυπωσιακή χρυσή μεταλλική βαφή, τότε η τεχνοτροπία Colore e Oro είναι η ιδανική επιλογή για σας.

Sabulator

Το Sabulator είναι ένα υψηλής ποιότητας χρώμα που καθαρίζεται εύκολα και προσδίδει στην επιφάνεια που εφαρμόζεται εντυπωσιακές φωτεινές, αμμώδεις αντανακλάσεις.

Spirito Libero

Το χρώμα Spirito Libero είναι ένα μίγμα ασβέστη, μαρμάρου και σκόνης φυσικών ορυκτών. Χρησιμοποιείται σε τεχνοτροπίες που αποδίδουν παλιούς ασβεστωμένους τοίχους.

Klondike

Το χρώμα Klondike αποδίδει στον τοίχο εντυπωσιακά εφέ χρυσού και ασημιού. Καθαρίζεται εύκολα και είναι κατάλληλο ακόμη και για εξωτερική χρήση.

Colore e Gioia

Το Colore e Gioia είναι μεταλιζέ βαφή υψηλής αντανακλαστικότητας και χρησιμοποιείται σε τεχνοτροπίες που "παίζουν" με το φως.

Shardana

Το χρώμα MaxMeyer Shardana χρησιμοποιείται σε τεχνοτροπίες που αποδίδουν την εικόνα πολυκαιρισμένου τοίχου, με εντυπωσιακές μεταλιζέ ανακλάσεις.

Swahili

Το Swahili είναι χρώμα με πρόσθετα χαλαζία που αλληλεπιδρούν εντυπωσιακά με το φως και προσδίδουν στον τοίχο μεταλλική λάμψη.

Πατητή τσιμεντοκονία

Πατητή τσιμεντοκονία

Casadeisogni

Casadeisogni

Coloreoro

Coloreoro

Gioia

Gioia

Klondike

Klondike

Libero

Libero

Sabulator

Sabulator

Shardana

Shardana

Stuhhi

Stuhhi

Swahili

Swahili

Πατητή

Πατητή

Καταχωρήθηκε στο ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Εκτύπωση Email

Ελαιοχρωματισμοί

Οι ελαιοχρωματισμοί είναι όλες οι προπαρασκευαστικές εργασίες και η εφαρμογή χρώματος στις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες του κτιρίου. Οι συνδυασμοί χρωμάτων και οι τεχνοτροπίες καθορίζουν την αισθητική εικόνα κάθε χώρου. Ενας όμορφα βαμένος χώρος με σωστό συνδυασμό χρωμάτων αναδεικνύεται και κρύβει τις όποιες δομικές του ατέλειες, ενώ το αντίθετο συμβαίνει όταν το σπίτι δεν είναι σωστά βαμμένο.

Γιατί τη Vapsimo.gr

Οι ελαιοχρωματισμοί δεν είναι μόνο η εφαρμογή του χρώματος. Για να έχει το σπίτι σας την τέλεια εικόνα που επιθυμείτε, απαιτούνται πολλές προπαρασκευαστικές εργασίες στις επιφάνειες πριν δεχθούν το χρώμα. Στη Vapsimo.gr δίνουμε ιδιαίτερη σχολαστικότητα στη σωστή προετοιμασία κάθε επιφάνειας που θα βαφτεί γιατί μόνο έτσι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αισθητικά άψογο, με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και το χρόνο.

Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ανακαίνισης παλαιών ακινήτων με ταλαιπωρημένες επιφάνειες ή αν θέλετε να εφαρμόσετε τεχνοτροπίες, μη ρισκάρετε να χάσετε χρόνο και χρήμα δοκιμάζοντας τις δυνάμεις σας. Εμπιστευτείτε το συνεργείο ελαιοχρωματισμών Vapsimo.gr για εγγυημένη εργασία που θα δώσει υπεραξία στην επένδυσή σας.

Εκτίμηση κόστους ελαιοχρωματισμού

Το κόστος του ελαιοχρωματισμού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες γι' αυτό είναι απαραίτητη μια επιτόπια, δωρεάν, εξέταση του ακινήτου που θα βαφτεί. Οσες "προσφορές" κι αν βρείτε στο internet, είναι πολύ δύσκολο να υπολογιστεί το κόστος των ελαιοχρωματισμών αν δεν γίνει επιτόπιος έλεγχος από τον ελαιοχρωματιστή και συζήτηση με τον ιδιοκτήτη για το τι θέλει να κάνει. Επιδιορθώσεις στις επιφάνειες για βάψιμο, ειδική προετοιμασία των τοίχων για να δεχθούν το χρώμα και τεχνοτροπίες που πιθανόν θα εφαρμοστούν, διαμορφώνουν την τιμή των εργασιών ελαιοχρωματισμού.

  • Ελαιοχρωματισμοί

Ελαιοχρωματισμοί

Πριν από το ξεκίνημα των εργασιών, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των επίπλων και των δαπέδων σας. Καλύπτουμε τα πάντα με ταινίες και χαρτόνια ώστε να μην προκληθεί η παραμικρή ζημιά.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι απαραίτητες τεχνικές προπαρασκευαστικές εργασίες στις επιφάνειες που θα βαφτούν. Συνήθως σε παλαιότερα ακίνητα απαιτείται τρίψιμο των τοίχων, ειδικά αν ήταν περασμένοι με κόλλα και κατόπιν αστάρωμα ώστε να υπάρξει ικανοποιητική πρόσφυση του χρώματος. Οι τρύπες καλύπτονται με στόκο που κατόπιν λειαίνεται για να μην υπάρχει το παραμικρό σημάδι όταν απλωθεί το χρώμα. Τέλος ακολουθεί το βάψιμο με όσα "χέρια" χρειαστεί ώστε το χρώμα να είναι ομοιόμορφο.

Για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους χρησιμοποιούμε πλαστικά και ακρυλικά χρώματα υψηλής ποιότητας με αξεπέραστη αντοχή στο χρόνο και τη βρωμιά. Αν θέλετε να δώσετε το κάτι παραπάνω στην αισθητική, μπορούμε να εφαρμόσουμε εντυπωσιακές τεχνοτροπίες που θα σας εκπλήξουν με το αποτέλεσμά τους.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο για μια επιτόπια μελέτη και συζήτηση των αναγκών σας. 

Καταχωρήθηκε στο ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Εκτύπωση Email

Ελαιοχρωματισμοί Vapsimo.gr

Το συνεργείο ελαιοχρωματισμών vapsimo.gr αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εργασιών σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους με υπευθυνότητα και εμμονή σε αυστηρά ποιοτικά κριτήρια. 

Ελαιοχρωματισμοί

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία σε ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις και ανακαινίσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Η προσήλωσή μας στην ποιοτική εργασία κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα, οδήγησε μεγάλους κατασκευαστές πολυκατοικιών στην απόφαση να μας εμπιστευθούν το βάψιμο των νεόδμητων οικοδομών τους.

Ανακαινίσεις

Εκτός από τις υπηρεσίες μας στους ελαιοχρωματισμούς σπιτιών και καταστημάτων, έχουμε αναλάβει την ανακαίνιση πολλών επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται σταθερά για πολλά χρόνια. Για να καλύψουμε ολόκληρο το φάσμα των εργασιών που απαιτεί η ανακαίνιση ενός ακινήτου, έχουμε σταθερές, μακροχρόνιες συνεργασίες με έμπειρα συνεργεία κάθε ειδικότητας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τήρηση χρονοδιαγραμμάτων και φυσικά χαμηλότερες τιμές για τον πελάτη.

Τιμές

Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, εξακολουθούμε να κρατάμε χαμηλά τις τιμές χωρίς όμως να κάνουμε οποιαδήποτε έκπτωση στην ποιότητα της δουλειάς μας. Χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας χρώματα και μονωτικά υλικά με υψηλή αντοχή στο χρόνο. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες που έχουμε συνάψει με συνεργεία που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της οικοδομικής δραστηριότητας, μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε έργο αφορά το ακίνητό σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σεμινάρια

Επιμορφωνόμαστε τακτικά πάνω στις νέες τάσεις, τις εξελίξεις στην τεχνολογία των χρωμάτων και των τεχνοτροπιών. Παρακολουθούμε σεμινάρια για να αναβαθμίζουμε συνεχώς την ποιότητα των εργασιών μας και να προσφέρουμε στο χώρο σας ότι καλύτερο υπάρχει.

Για οποιοδήποτε έργο, μικρό ή μεγάλο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΗΛ. 697 279 4239
contactvapsimo

Vapsimo.gr

Καταχωρήθηκε στο ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Εκτύπωση Email

Τεχνοτροπίες - Δείγματα δουλειάς

Νεοκλασικό

Νεοκλασικό

Τοίχος δωματίου

Τοίχος δωματίου

Οροφή

Οροφή

Είσοδος

Είσοδος

Τζάκι

Τζάκι

Μεζονέτα

Μεζονέτα

Είσοδος

Είσοδος

Σαλόνι

Σαλόνι

Καφετέρια

Καφετέρια

Κρεβ/κάμαρα

Κρεβ/κάμαρα

Δωμάτιο

Δωμάτιο

Νιπτήρας

Νιπτήρας

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

vapsimo.gr

Ελαιοχρωματισμοί - Ανακαινίσεις - Μονώσεις

Καλέστε μας για δωρεάν προσφορά

697 279 4239

  • Ελαιοχρωματισμοί