Γνωρίστε τις τεχνοτροπίες

  • Texnotr Fp

Πατητή Τσιμεντοκονία

Η πιο "φρέσκια" τάση στη διακόσμηση είναι η πατητή τσιμεντοκονία, μια τεχνική με παράδοση που χάνεται στο χρόνο. Το μικρό πάχος στρώσης, η ανάμιξη με βερνίκια και χρώματα που της δίνουν εξαιρετική πρόσφυση, ελαστικότητα και αδιαβροχοποίηση την καθιστούν ιδανική για πλήθος χρήσεων.

La Casa Dei Sogni

Η τεχνοτροπία La Casa Dei Sogni αποδίδει την εικόνα παλιού και φθαρμένου από τη χρήση τοίχου, αποτελώντας πολύτιμη επιλογή για κάθε διακόσμηση.

Neve

Το χρώμα Neve χρησιμοποιείται για εντυπωσιακά διακοσμητικά αποτελέσματα. Εχει ασημί πέρλα που αντιδρά με το φωτισμό και αποδίδει εντυπωσιακές ανακλάσεις.

Spatula Stuhhi

Η τεχνοτροπία Spatula Stuhhi ανήκει στις κλασικές αξίες και έχει ως βάση τον ασβέστη. Περιέχει μάρμαρο και ορυκτά στοιχεία για να αποδίδει λάμψεις και αντοχή στον τοίχο.

Colore e Oro

Εάν θέλετε να αποδώσετε στον τοίχο μια εντυπωσιακή χρυσή μεταλλική βαφή, τότε η τεχνοτροπία Colore e Oro είναι η ιδανική επιλογή για σας.

Sabulator

Το Sabulator είναι ένα υψηλής ποιότητας χρώμα που καθαρίζεται εύκολα και προσδίδει στην επιφάνεια που εφαρμόζεται εντυπωσιακές φωτεινές, αμμώδεις αντανακλάσεις.

Spirito Libero

Το χρώμα Spirito Libero είναι ένα μίγμα ασβέστη, μαρμάρου και σκόνης φυσικών ορυκτών. Χρησιμοποιείται σε τεχνοτροπίες που αποδίδουν παλιούς ασβεστωμένους τοίχους.

Klondike

Το χρώμα Klondike αποδίδει στον τοίχο εντυπωσιακά εφέ χρυσού και ασημιού. Καθαρίζεται εύκολα και είναι κατάλληλο ακόμη και για εξωτερική χρήση.

Colore e Gioia

Το Colore e Gioia είναι μεταλιζέ βαφή υψηλής αντανακλαστικότητας και χρησιμοποιείται σε τεχνοτροπίες που "παίζουν" με το φως.

Shardana

Το χρώμα MaxMeyer Shardana χρησιμοποιείται σε τεχνοτροπίες που αποδίδουν την εικόνα πολυκαιρισμένου τοίχου, με εντυπωσιακές μεταλιζέ ανακλάσεις.

Swahili

Το Swahili είναι χρώμα με πρόσθετα χαλαζία που αλληλεπιδρούν εντυπωσιακά με το φως και προσδίδουν στον τοίχο μεταλλική λάμψη.

Πατητή τσιμεντοκονία

Πατητή τσιμεντοκονία

Casadeisogni

Casadeisogni

Coloreoro

Coloreoro

Gioia

Gioia

Klondike

Klondike

Libero

Libero

Sabulator

Sabulator

Shardana

Shardana

Stuhhi

Stuhhi

Swahili

Swahili

Πατητή

Πατητή

Καταχωρήθηκε στο ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Εκτύπωση Email

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

vapsimo.gr

Ελαιοχρωματισμοί - Ανακαινίσεις - Μονώσεις

Καλέστε μας για δωρεάν προσφορά

697 279 4239

  • Ελαιοχρωματισμοί