• Αρχική
  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Διαδεδομένες Τεχνοτροπίες

  • Τεχνοτροπία

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές βαψίματος που εφαρμόζονται σε εσωτερικούς χώρους. Απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικά εργαλεία εφαρμογής για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι πιο διαδεδομένες τεχνοτροπίες είναι οι ακόλουθες:

Πατητή τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία βρίσκει ιδανική εφαρμογή σε δάπεδα, μπάνια και σκάλοπάτια. Χάρη στην ελαστικότητά της παραμένει αναλοίωτη στο χρόνο, ενώ οι προσμίξεις με χρώματα και βερνίκια την καθιστούν ισχυρό όπλο σε κάθε διακόσμηση.

Ανάγλυφος τοίχος

Με ειδικά ρολά και επιχρίσματα που περιέχουν τρίμματα μαρμάρου, πέτρας κλπ μπορούμε να δώσουμε στον τοίχο εντυπωσιακό εφέ ανάγλυφου.

Απομίμηση ξύλου

Για να αποδώσουμε στον τοίχο την εντύπωση ξύλινης επιφάνειας, χρησιμοποιούμε ειδικές χτένες που δημιουργούν τις γραμμώσεις και τους ρόζους.

Απομίμηση μαρμάρου

Η τεχνοτροπία που αποδίδει την εικόνα και την υφή μάρμμαρου είναι από τις πιο εντυπωσιακές. Δημιουργείται με κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων και γυάλισμα της επιφάνειας όταν στεγνώσουν.

Στένσιλ

Το στένσιλ χρησιμοποιείται κυρίως σε παιδικά δωμάτια για να αποδώσει επαναλαμβανόμενα μοτίβα και μπορντούρες.

Εφέ με σφουγγάρι

Είναι μία από τις πιο εύκολες τεχνοτροπίες. Περνάμε τον τοίχο το πρώτο χέρι μπογιάς και αφού στεγνώσει, βυθίζουμε ένα νωπό σφουγγάρι σε μια πιο σκούρα απόχρωση και περνάμε τον τοίχο.

Καταχωρήθηκε στο TIPS

Εκτύπωση Email

vapsimo.gr

Ελαιοχρωματισμοί - Ανακαινίσεις - Μονώσεις

Καλέστε μας για δωρεάν προσφορά

697 279 4239

  • Ελαιοχρωματισμοί