Πατητή τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια εξειδικευμένη τεχνοτροπία, με ρίζες στη λεκάνη της Μεσογείου. Εφαρμόζεται εδώ και πολλές δεκαετίες στη χώρα μας, ιδιαίτερα στις Κυκλάδες, όμως τα ασύγκριτα χαρακτηριστικά της έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια ολόκληρο τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό με βάση το τσιμέντο, που διαθέτει εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Οι προσμίξεις του τσιμέντου με χρώματα και βερνίκια την καθιστούν πλέον ιδανική για εφαρμογή σε κάθε εσωτερικό χώρο, με εντυπωσιακά αισθητικά αποτελέσματα.

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι 100% αδιάβροχο υλικό, με μοναδική υφή, ενώ τα "νερά" που δημιουργούνται μετά την εφαρμογή της δίνουν εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλη για εφαρμογή σε κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Είναι ιδανική για χρήση σε μπάνια, δάπεδα, σκάλες, ενώ το πλεονέκτημά της να εφαρμόζεται απευθείας πάνω από παλιά υλικά (π.χ. μωσαϊκά και πλακάκια) την καθιστούν εξαιρετική επιλογή για οικονομικές ανακαινίσεις.

Η εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας απαιτεί εξειδικευμένους τεχνικούς με εμπειρία. Εμείς στη vapsimo.gr έχουμε εφαρμόσει πατητή τσιμεντοκονία σε δεκάδες καταστήματα και σπίτια, πάντοτε με το ίδιο υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα. 

Καταχωρήθηκε στο ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Εκτύπωση Email

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

vapsimo.gr

Ελαιοχρωματισμοί - Ανακαινίσεις - Μονώσεις

Καλέστε μας για δωρεάν προσφορά

697 279 4239

  • Ελαιοχρωματισμοί