• Ελαιοχρωματισμοί
  • Βάψιμο
  • Βάψιμο

Ελαιοχρωματισμοί

Οι ελαιοχρωματισμοί είναι όλες οι προπαρασκευαστικές εργασίες και η εφαρμογή χρώματος στις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες του κτιρίου. Οι συνδυασμοί χρωμάτων και οι τεχνοτροπίες καθορίζουν την αισθητική εικόνα κάθε χώρου. Ενας όμορφα βαμένος χώρος με σωστό συνδυασμό χρωμάτων αναδεικνύεται και κρύβει τις όποιες δομικές του ατέλειες, ενώ το αντίθετο συμβαίνει όταν το σπίτι δεν είναι σωστά βαμμένο.

Γιατί τη Vapsimo.gr

Οι ελαιοχρωματισμοί δεν είναι μόνο η εφαρμογή του χρώματος. Για να έχει το σπίτι σας την τέλεια εικόνα που επιθυμείτε, απαιτούνται πολλές προπαρασκευαστικές εργασίες στις επιφάνειες πριν δεχθούν το χρώμα. Στη Vapsimo.gr δίνουμε ιδιαίτερη σχολαστικότητα στη σωστή προετοιμασία κάθε επιφάνειας που θα βαφτεί γιατί μόνο έτσι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αισθητικά άψογο, με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και το χρόνο.

Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ανακαίνισης παλαιών ακινήτων με ταλαιπωρημένες επιφάνειες ή αν θέλετε να εφαρμόσετε τεχνοτροπίες, μη ρισκάρετε να χάσετε χρόνο και χρήμα δοκιμάζοντας τις δυνάμεις σας. Εμπιστευτείτε το συνεργείο ελαιοχρωματισμών Vapsimo.gr για εγγυημένη εργασία που θα δώσει υπεραξία στην επένδυσή σας.

Εκτίμηση κόστους ελαιοχρωματισμού

Το κόστος του ελαιοχρωματισμού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες γι' αυτό είναι απαραίτητη μια επιτόπια, δωρεάν, εξέταση του ακινήτου που θα βαφτεί. Οσες "προσφορές" κι αν βρείτε στο internet, είναι πολύ δύσκολο να υπολογιστεί το κόστος των ελαιοχρωματισμών αν δεν γίνει επιτόπιος έλεγχος από τον ελαιοχρωματιστή και συζήτηση με τον ιδιοκτήτη για το τι θέλει να κάνει. Επιδιορθώσεις στις επιφάνειες για βάψιμο, ειδική προετοιμασία των τοίχων για να δεχθούν το χρώμα και τεχνοτροπίες που πιθανόν θα εφαρμοστούν, διαμορφώνουν την τιμή των εργασιών ελαιοχρωματισμού.

  • Ελαιοχρωματισμοί

Ελαιοχρωματισμοί

Πριν από το ξεκίνημα των εργασιών, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των επίπλων και των δαπέδων σας. Καλύπτουμε τα πάντα με ταινίες και χαρτόνια ώστε να μην προκληθεί η παραμικρή ζημιά.

Στη συνέχεια ακολουθούν οι απαραίτητες τεχνικές προπαρασκευαστικές εργασίες στις επιφάνειες που θα βαφτούν. Συνήθως σε παλαιότερα ακίνητα απαιτείται τρίψιμο των τοίχων, ειδικά αν ήταν περασμένοι με κόλλα και κατόπιν αστάρωμα ώστε να υπάρξει ικανοποιητική πρόσφυση του χρώματος. Οι τρύπες καλύπτονται με στόκο που κατόπιν λειαίνεται για να μην υπάρχει το παραμικρό σημάδι όταν απλωθεί το χρώμα. Τέλος ακολουθεί το βάψιμο με όσα "χέρια" χρειαστεί ώστε το χρώμα να είναι ομοιόμορφο.

Για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους χρησιμοποιούμε πλαστικά και ακρυλικά χρώματα υψηλής ποιότητας με αξεπέραστη αντοχή στο χρόνο και τη βρωμιά. Αν θέλετε να δώσετε το κάτι παραπάνω στην αισθητική, μπορούμε να εφαρμόσουμε εντυπωσιακές τεχνοτροπίες που θα σας εκπλήξουν με το αποτέλεσμά τους.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο για μια επιτόπια μελέτη και συζήτηση των αναγκών σας. 

Καταχωρήθηκε στο ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Εκτύπωση Email

Ελαιοχρωματισμοί - Δείγματα δουλειάς

Βάρη

Βάρη

Πετράλωνα

Πετράλωνα

Θεολόγος

Θεολόγος

Νεάπολη

Νεάπολη

Νίκαια

Νίκαια

Πειραιάς

Πειραιάς

Κερατσίνι

Κερατσίνι

Βάρη

Βάρη

Παλλήνη

Παλλήνη

Αθήνα

Αθήνα

Νίκαια

Νίκαια

Κερατσίνι

Κερατσίνι

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

vapsimo.gr

Ελαιοχρωματισμοί - Ανακαινίσεις - Μονώσεις

Καλέστε μας για δωρεάν προσφορά

697 279 4239

  • Ελαιοχρωματισμοί