Ελαιοχρωματισμοί Vapsimo.gr

Το συνεργείο ελαιοχρωματισμών vapsimo.gr αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εργασιών σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους με υπευθυνότητα και εμμονή σε αυστηρά ποιοτικά κριτήρια. 

Ελαιοχρωματισμοί

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία σε ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις και ανακαινίσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Η προσήλωσή μας στην ποιοτική εργασία κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα, οδήγησε μεγάλους κατασκευαστές πολυκατοικιών στην απόφαση να μας εμπιστευθούν το βάψιμο των νεόδμητων οικοδομών τους.

Ανακαινίσεις

Εκτός από τις υπηρεσίες μας στους ελαιοχρωματισμούς σπιτιών και καταστημάτων, έχουμε αναλάβει την ανακαίνιση πολλών επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται σταθερά για πολλά χρόνια. Για να καλύψουμε ολόκληρο το φάσμα των εργασιών που απαιτεί η ανακαίνιση ενός ακινήτου, έχουμε σταθερές, μακροχρόνιες συνεργασίες με έμπειρα συνεργεία κάθε ειδικότητας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τήρηση χρονοδιαγραμμάτων και φυσικά χαμηλότερες τιμές για τον πελάτη.

Τιμές

Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, εξακολουθούμε να κρατάμε χαμηλά τις τιμές χωρίς όμως να κάνουμε οποιαδήποτε έκπτωση στην ποιότητα της δουλειάς μας. Χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας χρώματα και μονωτικά υλικά με υψηλή αντοχή στο χρόνο. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες που έχουμε συνάψει με συνεργεία που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της οικοδομικής δραστηριότητας, μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε έργο αφορά το ακίνητό σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σεμινάρια

Επιμορφωνόμαστε τακτικά πάνω στις νέες τάσεις, τις εξελίξεις στην τεχνολογία των χρωμάτων και των τεχνοτροπιών. Παρακολουθούμε σεμινάρια για να αναβαθμίζουμε συνεχώς την ποιότητα των εργασιών μας και να προσφέρουμε στο χώρο σας ότι καλύτερο υπάρχει.

Για οποιοδήποτε έργο, μικρό ή μεγάλο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΗΛ. 697 279 4239
contactvapsimo

Vapsimo.gr

Καταχωρήθηκε στο ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Εκτύπωση Email

Τεχνοτροπίες - Δείγματα δουλειάς

Νεοκλασικό

Νεοκλασικό

Τοίχος δωματίου

Τοίχος δωματίου

Οροφή

Οροφή

Είσοδος

Είσοδος

Τζάκι

Τζάκι

Μεζονέτα

Μεζονέτα

Είσοδος

Είσοδος

Σαλόνι

Σαλόνι

Καφετέρια

Καφετέρια

Κρεβ/κάμαρα

Κρεβ/κάμαρα

Δωμάτιο

Δωμάτιο

Νιπτήρας

Νιπτήρας

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

vapsimo.gr

Ελαιοχρωματισμοί - Ανακαινίσεις - Μονώσεις

Καλέστε μας για δωρεάν προσφορά

697 279 4239

  • Ελαιοχρωματισμοί