Τεχνοτροπίες βαψίματος

  • Τεχνοτροπία
  • Τεχνοτροπία
  • Τεχνοτροπία

Τι είναι οι τεχνοτροπίες

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές ελαιοχρωματισμού που δίνουν εντυπωσιακά αισθητικά αποτελέσματα και αναδεικνύουν μοναδικά το ύφος που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας.

Χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα για να αποδωθεί στον τοίχο ή το ταβάνι το ύφος κάποιου φυσικού υλικού (μάρμαρο, ξύλο, μέταλλο κλπ), για τη δημιουργία εφέ παλαίωσης, ακόμη και για τη δημιουργία συγκεκριμένων υφών (ματ, γυαλιστερό, άγριο). Τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι διακοσμητές σπιτιών ή καταστημάτων, περιλαμβάνουν και κάποια τεχνοτροπία στα σχέδιά τους.

Οι τεχνοτροπίες είναι ακριβότερες από τα απλά χρώματα και χρειάζονται ειδικές τεχνικές γνώσεις για να εφαρμοστούν, γι' αυτό θα πρέπει να εφαρμόζονται από επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές.

Για να έχει η τεχνοτροπία το αποτέλεσμα που αναμένετε, πρέπει να γίνει μελέτη του χώρου έτσι ώστε να συνδυαστεί ιδανικά με τα χρώματα, το φωτισμό και την αισθητική που θέλετε να δώσετε. 

Είδη τεχνοτροπιών

Δείτε τα είδη τεχνοτροπιών, τα βασικά χαρακτηριστικά τους και αποφασίστε ποια ταιριάζει στο δικό σας χώρο. Εχετε υπόψη σας ότι οι όλες τεχνοτροπίες μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε. Οχι άδικα, οι τεχνοτροπίες έχουν καταλάβει υψηλή θέση σε κάθε επαγγελματική διακοσμητική μελέτη.

Οι τεχνοτροπίες μπορούν να εφαρμοστούν παντού. Εκεί που αναδεικνύουν τη δύναμη της αισθητικής τους είναι στο σαλόνι, στο τζάκι και στα υπνοδωμάτια. 

Υπάρχει πληθώρα τεχνοτροπιών και σίγουρα κάποια από αυτές θα κάνει το χώρο σας μοναδικό. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει επανέλθει στη μόδα η σύγχρονη εκδοχή της πατητής τσιμεντοκονίας και χρησιμοποιείται ευρέως στους ελαιοχρωματισμούς σπιτιών και καταστημάτων με εντυπωσιακά διακοσμητικά αποτελέσματα. Στις παραδοσιακές τεχνοτροπίες ανήκουν ακόμη η Spatula Stuhhi, το Swahili και τα εφέ με ειδικά σφουγγάρια.

Τεχνοτροπίες και vapsimo.gr

Το συνεργείο μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή κάθε είδους τεχνοτροπίας τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Εχουμε παρακολουθήσει σεμινάρια για κάθε είδος τεχνοτροπίας κι έχουμε συνεργαστεί με επαγγελματίες διακοσμητές σε μεγάλα έργα, γι' αυτό μπορούμε να σας προτείνουμε τη βέλτιστη λύση για το χώρο και τις ανάγκες σας.

Είναι απαραίτητο να κάνουμε επιτόπια μελέτη, να συζητήσουμε μαζί σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση στην καλύτερη δυνατή τιμή. 

Καταχωρήθηκε στο ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

Εκτύπωση Email

Τεχνοτροπίες - Δείγματα δουλειάς

Νεοκλασικό

Νεοκλασικό

Τοίχος δωματίου

Τοίχος δωματίου

Οροφή

Οροφή

Είσοδος

Είσοδος

Τζάκι

Τζάκι

Μεζονέτα

Μεζονέτα

Είσοδος

Είσοδος

Σαλόνι

Σαλόνι

Καφετέρια

Καφετέρια

Κρεβ/κάμαρα

Κρεβ/κάμαρα

Δωμάτιο

Δωμάτιο

Νιπτήρας

Νιπτήρας

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

vapsimo.gr

Ελαιοχρωματισμοί - Ανακαινίσεις - Μονώσεις

Καλέστε μας για δωρεάν προσφορά

697 279 4239

  • Ελαιοχρωματισμοί